Connect with us

Siyaset

Kılıçdaroğlu: Türkiye’yi açık cezaevi olmaktan kurtaracağız

Published

on

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Bursa’ya yaptığı ziyarette esnaf ve yurttaşlarla bir araya geldi. İmamoğlu, ziyaretlerine Gemlik ilçesinde başladı ve esnaflarla sohbet etti. İmamoğlu, yurttaşlarla da yakından ilgilendi ve sorularını yanıtladı.

İmamoğlu, ziyaret sırasında 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın anıt mezarını da ziyaret etti. İmamoğlu, Bayar’ın mezarının başında dua ederek, karanfil bıraktı. Bayar’ın torunu Akile Gürsoy’un da eşlik ettiği ziyarette konuşan İmamoğlu, “Güzel Bursa’mızın, güzel Gemlik’imizin çok özel bir yerindeyiz, Umurbey’deyiz. Hemen arkamızda rahmetli Celal Bayar’ı o güzel kadim dostluğun simgesi Atatürk’ümüzle bir arada görüyoruz. Önümüzde de kabri var. Hep birlikte duamızı ettik” dedi.

Daha sonra Bursa Ulu Camii’de Cuma namazı kılan İmamoğlu, büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Görüntülerde, İmamoğlu izdihamı yaşandığı görülürken, kalabalık “Ekrem başkan” sloganları attı. İmamoğlu, kalabalıktan aldığı yoğun ilgi ve sevgi için teşekkür etti ve yurttaşlarla sohbet etti. İmamoğlu, Bursa ziyaretinin çok anlamlı ve unutulmaz olduğunu söyledi.